photo-1422246478030-ac94dfdc1dae.jpg

VERKKOSIVUT/verkkokaupat

Suunnittelemme ja toteutamme kauniit ja toimivat verkkosivut ja verkkokaupat. Verkossa on tärkeää, että sivut erottuvat ulkonäöllään, ovat toiminnaltaan modernit ja niitä on helppo päivittää. Usein ajatellaan virheellisesti, että verkkosivujen valmistuessa projekti on valmis. Mielestämme se on kuitenkin vasta alku, sillä verkkosivut ovat tärkeä työkalu. Sivumme ei tarvitse järjestelmien päivityksiä, vaan ne päivittyy automaattisesti. Sivuille ei myöskään tarvita erillisiä säilytystiloja ja ne ovat turvassa koko ajan. Tarvittaessa autamme myös domainin varaamisessa ja sähköpostien avaamisessa. Verkkosivujen uudistus kanssamme on yksinkertaista. Tekemiemme verkkosivujen päivitys ja hallinta on helppoa. 

 

YRITYSILME/ graafinen suunnittelu

Luomme yritykselle tyylikkään kokonaisilmeen. Suunnittelu voi sisältää logosuunnittelun, värisuunnitelmat ja kyltitykset. Toteutamme yritysten pienet ja suuret graafiset suunnittelut. 

green

Sisustussuunnittelu /TOIMITILAT

Ei ole yhdentekevää millaisissa tiloissa yritys toimii. Tilat viestii yrityksestä ja luovat ensivaikutelman. Toimivat tilaratkaisut helpottavat käytännön työn tekemistä ja lisäävät viihtyvyyttä.
Toteutamme sisustussuunnittelua myös yksityistiloihin ammattitaidolla ja kokemuksella.

tapahtumat ja messut

Asiakastapahtumat, messut, POP UPit ja juhlat ovat yrityksen käyntikortteja. Huolella suunnitellut ja toteutetut yritysilmeen mukaiset tapahtumat muistetaan. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Strategia ja VISIOINTI

Tarkastellaan yrityksen toimintamalleja ja ajatellaan yhdessä laajemmin ja uudella tavalla. Mietitään yrityksen tuotteistusta ja tuotevalikoimaa, markkinoita ja/tai markkina-alueita ja avataan näkökulmia. Luodaan uutta tai kehitetään olemassa olevaa ja saavutetaan uusi taso liike-ideaan ja toimintaan tuoreilla ajatuksilla. 

KOKONAISKONSEPTI

Ajatellaan asioita uudelleen ja kehitetään tai kirkastetaan toimiva houkutteleva yritysilme! Otetaan kokonaisuus haltuun ja kehitetään kaikki osat vastaamaan toisiaan. Luodaan selkeä kokonaisuus ja vahvistetaan se aina pieniin yksityiskohtiin asti. Vaikutukset näkyy usein myös työssäviihtymisessä, jaksamisessa ja hyvinvoinnissa saakka.  

Kaikissa projekteissa suunnitelmat tehdään aina kullekin yritykselle yksilöllisesti räätälöiden ja ne toteutetaan käytännön tasolle saakka. Usein ulkopuolinen löytää ytimen helpommin ja siten saadaan yritykseen sielukkuutta ja sisältöä.