Do you need fresh ideas?
 
lovetus1.gif
 
 

Visuaalinen toimisto 

Teemme töitä projekteina tai kokonaisvaltaisena kumppanuutena. Olemme apuna, kun luodaan uutta tai kehitetään olemassa olevaa.  

Suunnittelemme ja toteutamme upeat ja toimivat verkkosivut tai verkkokaupan, selkeät yritysilmeet, logot ja muut graafiset materiaalit tai teemme tarpeiden mukaisen sisustussuunnittelun.

Välitämme aidosti ja mietimme uusia ratkaisuja samalla pitäytyen tiukasti ytimessä. Otamme kokonaisuuden haltuun ja kehitämme kaikki osat vastaamaan toisiaan. Kaikki työt toteutetaan aina räätälöiden kunkin yrityksen tarpeisiin sopivaksi. Jos haluat saavuttaa uuden tason ja hallitun vapauden, ota yhteyttä!

 

 

 

 

 
Something new and fresh?
 
fs7rpnwsdae-ben-coles.jpg
 
 

Palvelut  

PROJEKTIT 

Yhteistyö on helppo aloittaa konkreettisesta projektista ja tarpeesta. Teemme yrityksellenne esimerkiksi upeat ja toimivat verkkosivut tai verkkokaupan. Verkkosivuprojekteissa kiinnitämme huomiota visuaalisuuteen, selkeyteen ja toiminnallisuuteen sekä brändi-ilmeen vahvistamiseen.

Voimme myös suunnitella yrityksellenne uudet toimitilat tai myymälän. Upeat tilat eivät välttämättä tarvitse leveää budjettia vaan usein yhtenäisellä suunnitelmalla ja ideoilla saadaan hyvä lopputulos ja täydellinen kokonaisuus. Palveluihimme kuuluu myös juhlien, tapahtumien, POP UPin tai messujen järjestäminen

 

KOkonaisvaltainen yritysmuotoilu

Ajatellaan asioita uudelleen, avataan näkökulmia ja kehitetään tai kirkastetaan toimiva houkutteleva yritysilme!  Otetaan kokonaisuus haltuun ja kehitetään kaikki osat vastaamaan toisiaan. Brändäyksen kautta yrityksen arvo ja haluttavuus nousee, asiakastyytyväisyys kasvaa, myynti ja kannattavuus paranee. Kokonaisvaltainen yritysmuotoilu toteutetaan aina räätälöiden kunkin yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

 

STRATEGINEN yhteistyö

Tarkastellaan yrityksen toimintamalleja ja ajatellaan yhdessä "out of the box". Mietitään yrityksen tuotteistusta ja tuotevalikoimaa, markkinoita ja/tai markkina-alueita. Strateginen yhteistyö on hyvä vaihtoehto, kun punnitaan tilannetta, etsitään uutta suuntaa tai luodaan uutta. 

 

 

 

 
Letś make a diamond together!
ian-schneider-108618.jpg