Asiakkaita

On aina ilo tutustua uuteen asiakkaaseen ja heidän liiketoimintaansa sekä palvella asiakkaita pitkäaikaisissa ja luottamuksellisissa suhteissa. Haluamme inspiroitua asiakkaiden liiketoiminnasta ja tehdä yrityksistä parempia ja entistä kilpailukykyisempiä. Tässä on esiteltynä muutamia asiakkaitamme. 

 
 
 
krista_tinnila_01 copy.jpg

interior designer Johanna lehmuskallio

Olemme Johannan kanssa tehneet yhteistyötä vuosia ja monien eri projektien tiimoilta. Olemme yhdessä rakentaneet ja kehittäneet Hannas sisustusbrändiä sekä sisustaneet monia koteja asuntomessuille. 

Olen toteuttanut Johannalle kokonaisvaltaista brändinhallintaa. Uusitut verkkosivut avattiin tammikuussa 2017 ja samalla uusimme yrityksen logon sekä muita materiaaleja. Olemme myös miettineet  ja konseptoineet tuotteistusta ja yrityksen palvelukokonaisuutta yhdessä. Pääset kurkkaamaan sivuja tästä. Kuva Krista Keltanen.

 
 

 
 

Annan ELÄINLÄÄKÄRISERVIISI

Annan Eläinlääkäriserviisi jatkaa eläinlääkäritoimintaa Kalatorilla Raumalla Eläinlääkäripalvelu Know-Hau:n arvojen perinteitä kunnioittaen. Annan Eläinlääkäriserviisi on yksityinen, sopivan pieni, mutta hyvin varusteltu  eläinlääkäripalvelu. Toimipiste avattiin syksyllä 2016.

Toteutin Annan Eläinlääkäriserviisin verkkosivut. Pääset kurkkaamaan niitä  tästä.

puppy-love.jpg
 
 

 
 

Hallaworks

HallaWorks on satakuntalainen keskiraskaita koneistus- ja kokoonpano-osia valmistava konepaja. HallaWorksin johdossa on ihanat sisarukset Niina Pekonen ja Noora Pylkkänen. Heidät tunnetaan myös konepajasiskoina ja he uurtavat uraa aivan uudenlaisella, mutta samalla perinteisellä konepaja-ajattelulla.

Toteutin Hallaworksille uudet verkkosivut loppuvuodesta 2016. Sivuja pääset kurkkaamaan tästä. Kuva Valokuvaus Nelly Stenroos.

 
 

Muurametalot / Hannas

Olen luonut ja luotsannut Hannasia vuosien ajan ja luonut yritystä yhteistyössä Johanna Lehmuskallion (Salminen) kanssa. Hannasissa olen toiminut luovana toimitusjohtajana ja sisustussuunnittelijana. Toimiminen pk-yrityksen johdossa on antanut paljon eväitä, kokemusta ja näkemystä työhön.

Hannas teki vahvasti yhteistyötä Muurametalojen kanssa ja olen tehnyt Muurametaloille upeita messutalojen sisustuksia yhdessä Johanna Salmisen kanssa. Kuvia toteutuneista messutaloista pääset katsomaan tästäKuva Krista Keltanen.

Krista-06_asuntomessut_kohde38_12-copy.gif

REFERENSSEJÄ MM.

Annan Eläinlääkäriserviisi/ Vetserv Oy, Arvelin International Oy, Boxerclub/ Finna, Chic a Bella Beauty Buotique, Cross&Road, Fashion Address/ Fi Aikon Oy, Hoitola Hyväolo, Hallaworks/ Konepajasiskot, Hannas, Interior designer Johanna Lehmuskallio, Kampaamoliike ikiOMA, Lakitoimisto L Legal Oy, Makeeagency Oy, Makeup artist Eveliina Bragge, Mattorauma, Muurametalot, Mynämäen seurakunta, Olivia Klein, Pop Design Oy, Wanhan Rauman KaffeBar